Light Grey Pointer Ellie Star Stable Life -

» Utökat stall

Idag har jag fått hem ytterligare tre skönheter hem till mitt stall varav två lite speciella! ;)
Brighthunter aka Arcanine, Marblepetal aka Manaphy och slutligen Midnightwind aka Minun.
Jag tänkte att ni kan få en liten kortfattad information om mina nya hästar tills vidare!
 
Här har vi då Brighthunter även kallad Arcanine, en trotsig hingst med hett temprament! Han är en Jorvikisk Urhäst, en unik och sagolik hästras. När han är ute på sina favoritplatser skiftar hans kolsvarta päls till en ljusare svart/mörkgrå med nyanser av röd i man,svans och på benen. Arcanine har ett temprament och han blir lätt irriterad. Han har svårt för att vara stilla utan måste hela tiden jobba med något, han är helt orädd för nya faror och han vill gärna utmana sig inför svåra övningar. 
Här är Marblepetal kallad Manaphy, ett livligt ungsto! Hon är samma ras om Arcanine och hon skiftar färg till olika nyanser av blått. Till vardags är hon mörkgrå med ljus man och svnans, en riktig skönhet att titta på helt enkelt! Hon gillar mörker och natten så allra helst vill hon ha nattliga turer. Nattbada gillas också, haha galningen! Manaphy är ganska lugn av sig så hon kan ridas av alla! En riktigt härlig tjej är hon!
 
Här är då Midnightwind som kallas Minun till vardags. Minun är en vild Welshponny. Hon är ett sto som älskar att mysa. Hon är till grunden vildhäst men efter ett tag tillät hon sig följa med mig hem då hennes nyfikenhet om människor blev större när jag började hjälpa eremiten. Hon är faktiskt helt lugn med att ha mig på ryggen och det är ju tur det. Hon är under utbildning och inridning och jag anar att hon är duktig på akademisk dressyr.
 
 
I utkanten av Firgrove hittade jag de Jorvikiska Urhästarna till salu och slog till. Jag har länge facinerats av deras färgskiftning och alltid tyckt det skulle vara fantastiskt att ha en i mitt stall. Jag upptäckte lite kemi mellan mig och två av hästarna och bestämde mig för att låta de följa med mig hem. Sen skulle jag hälsa på Eremiten och även Minun som jag redan bekantat mig med. Tanken var att hon skulle bli min när hon kände för det och den dagen var tydligen idag haha! Så nu är min lilla familj utökad, och om vi säger såhär; Jag har fler hästar på gång haha. Men de får nog vänta lite innan de kommer hem. Det lutar väldigt starkt åt en Welsh till iallafall då jag även har upptäckt kemi mellan mig och en till av vildhästarna!
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo