Light Grey Pointer Ellie Star Stable Life -

» Ridpasset på Umbreon igår

Igår tog jag och Umbreon ett litet pass i en av paddockarna som ligger vid nya Hillcrest. 
Vi körde barbacka den gången med då han fortfarande inte riktigt gillar sadlar. I början gick det verkligen bra! Han gick på bra utan att stressa upp sig och kasta huvudet åt alla hållen som han brukar göra. 
Vi fick till och med en liten någolunda okej galopp. Han kunde faktiskt slappna av den här gången och inte bli stark och försöka sticka. Men när jag försökte sakta av till skritt igen hände det saker..
 
Han försökte kasta sig ut från paddocken och blev exremt stark. Det är svårt att kunna sitta emot honom när han håller på sådär. Tillsist fick jag stopp på honom och då fick han verkligen förklarat för sig vad som är rätt och vad som är fel. När han hade lugnat ner sig skrittade vi tillbaka till stallet. Det är kul att han har gjort lite framsteg men vi har mängder att träna på fortfarande!
 

» Oaktiv

Det har vartit riktigt oaktivt nu på senaste igen. Harr haft fullt upp med att kolla in nya området Epona plus gjort uppdrag inne på Esther eftersom koden EPONA ger 3 dagar gratis star rider, vet dock inte om den gäller fortfarande. Jag tänkte försöka skriva information om Esther och hennes hästar också men jag vet inte riktigt än. Plus att tiden och orken att skriva något här har väl inte varit så stor. För trots att jag inte har många läsare vill jag gärna skriva ordentliga inlägg som de få som läser ska tycka om.
Jag och Alina för ett tag sen

» Inför imorgon!

Jag är kott och gott sagt helt redo inför imorgon, eller kanske iövermorgon för mig. Jag har ridning imorgon och jag kommer nog inte hinna spela men mängder med Star Coins har jag så shopping kommer inte bli några problem! På ett sätt hade det vart extremt mycket lugnare att spela imorgon, mindre människor och mindre kaos så att säga. Tänkte ta med mig Joker på invigningsturen den här gången! 
Outfiten jag ska ha! :)