Light Grey Pointer Ellie Star Stable Life -

» Jorvikiska Ponnyer

Som ni antagligen redan vet har jag en stor kärlek för Jorviks vackra poonyer! Alla unika med otroliga personligheter och utseenden. Jag har genom åren skaffat ett par stycken varav min första heter Dreammist. Jag har för mig att jag tänkte namnge henne namnet Midnightwhisper eller något liknande och kalla henne Wilda men så blev det aldrig. När jag väl stod där och skulle köpa henne tyckte jag att Dreammist var bättre! Sedan kom min vackra Orion till stallet. Efter det tror jag att Caramell kom hem hit. Senare kom Froakie som då kallades Fredde och sedan hittade jag även Ariados. Emella Caramell och Froakie hade jag en ponny vid namn Spacerocket - Raket. Han stod vid mig ett tag innan han blev såld till en annan ryttare. Men nu har jag fått tillbaka honom. Men jag har valt att ge honom ett namnbyte. Hans namn är numera Ravenway - Rayquaza. Så vi välkommnar Rayquaza tillbaka hem igen!
Om jag ska vara ärlig så var detta ett spontanköp. Jag sprang omkring för att hjälpa Ferdinand samt fotografera hästar jag sålt för jag tänkte kanske skriva om de. Men sen började jag kolla på Rayquaza när jag var i Gylleneåsarnas Dal och efter ett tag ville jag köpa tillbka honom igen. Han var inte precis med på min lista med planerade hästköp men jag tror detta kan bli riktigt bra ändå!
 

» 28 Juni

Hej hörni! Idag blev min Arcanine klarlevlad och tanken var att Chansey skulle ta hans plats på banorna men då jag råkade hämta hem fel islandshäst så blir det Lugias tur att levlas istället.. Smidigt va? Då Arcanine nådde sin slutliga level innan jag hade hunnit tävla alla lopp på Jorvik så fanns det ett par återstående lopp kvar till mig och Lugia så i skrivandes stund är han i level 3. 
 
 
Tänkte bara passa på att nämna att det är jättetrevligt att ni kollar in min blogg även om vi inte är många. Sen tänkte jag även säga att det är inte varje dag jag kommer blogga och sånt. Levlingen tar mycket tid av min dag och jag vill inte begränsa mitt irl-liv bara för att några virituella hästar behövs levlas. Så liksom jag låter livet bakom skärmen gå före allt detta. Nu låter det som att jag har det jätteintensivt och har mängder av saker att göra men det har jag faktiskt inte. Det jag har sysslat med de senaste dagarna.. Dagen till och med är att kolla på 13 nya RTTE avsnitt!! RTTE eller ah Race to the edge är en serie vid sidan av Draktränaren. Draktränaren eller ah How to train your dragon är en av mina favoritfilmer haha! Thoothless är så bedårande och jag kan inte annat än att älska att vad HTTYD involverar!! Tror iallafall att jag fick till det bra tills imorgon då jag ska iväg med en vän och det är ändå onsdagsuppdatering så servern är nere. Men om ni har tur kanske det blir något tidsinställt eller så nu framöver. 
Jag och min vackra Joker på Sydhovens gröna ängar

» Cherrim

För någon dag sen lät jag Cherrim komma hem en sväng. Hon har knappt synts på bloggen och ändå har jag haft henne lika länge som Spiritomb. Hon är verkligen en fin häst och det är synd att jag inte har så många platser i mitt stall som jag önskar att jag hade. Har typ bara svarta och vita hästar i mitt stall just nu förutom Orion tror jag. Han är faktiskt den enda med en annan färg än de andra hästarna i mitt hemstall tror jag. Har märkt attde flesta hästarna jag köper tillhör liksom en gråskala, mitt hemstall är inte så mycket variation på färger längre haha.