Light Grey Pointer Ellie Star Stable Life -

» Bliztle, level 15

Jag har helt glömt bort att skriva det men för ett par dagar sen blev faktiskt Blitzle i level 15. Spiritomb är i level 8 för tillfället och Umbreon och Espeon är båda i level 1 om jag minns rätt. Blitzle ska få sig en lång, skön vila på hästön!
 
 

» Fredag

Nu är det äntligen fredag igen. Det är så skönt med helg efter att man varit i skolan i 5 dagar haha. Förlåt om bloggningen blir dålig men har fått en minecraft period igen.. Funderar även på att börja lite med Youtube. så fort jag kommer på inloggningen till Ellie Greennight kanalen. Jag återkommer väl någongång i framtiden om hur det blir med det. Men ni får gärna kommentera vad ni vill se där isåfall!
*för att fylla ut inlägget lite*

» Hejdå Nidoran!

Idag tog jag beslutet att lämna över Nidoran till en annan individ. Han är alltså såld. Nidoran har varit mycket rolig att hantera men jag kände att han inte riktigt passade mig. Vi klickade inte så bra helt enkelt! Men det har varit en trevlig tid vi har haft tillsammans.
Bli inte allt för förvirrade ifall det någon gång kommer en ny häst med namnet Nidoran, för jag gillar fortfarande namnet väldigt mycket! ;)