Light Grey Pointer Ellie Star Stable Life -

» Fredde level 15~

Idag blev Fredde level 15! :D
Bara en häst kvar.. Dock kommer jag säkert köpa en snart också haha..

» Fjordingarna!

För det första kommer det nog inga uppdragsgrejer längre eftersom jag glömmer fota hahah..
 
Men iallafall när man träffade Kallterna stod även två hästar bredvid de. Inte vilka hästar som helst utan Fjordingarna! Dock står bara två av de där men jag tror det kommer säljas 3. 
 
Det var lite krångligt att få en bra bild på de men den här får duga. Jag tror att jag kommer köpa Musblacken. Alltså den gråa! Men jag vet inte riktigt än! Har redan börjat fundera på namn och har sparat ihop 705 sc! :D

» Vad hände med Luxio?

 
Detta inlägg är tidsinställt eftersom jag antagligen är i stallet IRL när detta publiceras.
 
 
Luxio är en av de hästarna som inte har vart med på länge på bloggen. Inte någon av ponnyerna heller.. Jag har inte sålt någon och jag har inte köpt någon så mina bilder på mina hästar stämmer fortarande!
Luxio har inte blivit riden på ett tag eftersom han fortfarande bara är level 1 så vill jag inte rida honom så mycket. Han är väldigt seg och han har inga bra hästskor än heh.. ( Jag har trots allt ca 700 sc..) Efter att Fredde blivit level 15 vilket han skulle blivit idag så kommer Luxii att levlas. Orkade aldrig levla klart igår och idag hann jag inte. Men han står självklart kvar i mitt hemstall!