Light Grey Pointer Ellie Star Stable Life -

» Gott nytt år

Nu är det snart dags igen. Ett år tar slut och ett annat tar en början. Året är lite som en bok och just nu står vi på sida 365. Det är snart slut på denna bok och snart dags att börja på en ny bok med 365 sidor. Som vanligt firar jag nyår med Alina. Ni får några bilder från denna kvällen. Inte noggrant redigerade alls, gav de inte så mycket tid så att säga.
 
Jag och Goldheart och Alina och Tigerstar!
 
 
 
En nyårsselfie! ;)
 
 
 
Gott nytt år på er!
 
 

» Luckycharm

Luckycharm "Lugia" är en positiv och snäll valack. Han går med på det mesta och är alltid redo för äventyr. Han är en häst för alla typer av ryttare, både ovana som vana. Han är inte för seg men inte för pigg, helt lagom med andra ord. Lugia har en äldre bror vid namn Luckychip men som vanligen kallas Luke. Lugia och Luke kommer från ett känt stuteri som är inriktat på Islandshästar. Deras föräldrar är riktiga skönheter precis som deras avkommor. Lugia och Luke uppfyllde inte riktigt kriterierna för att bli avelshingstar så de kastrerades och blev sålda. Jag och Alina kollade runt lite på en sida där man kan lägga upp hästannonser och när vi hittade deras annons föll vi direkt! Jag ville ha Lugia och Alina Luke och så blev det! 
 
Namn: Luckycharm
Kallas: Lugia
Kön: Valack
Färg: Brunskimmel
Ålder: 6

» Antishade

 Antishade "Chansey" är ett trevligt äldre sto. Hon har en stark vilja och hennes för det mesta glada humör sjunker snabbt om hon inte får igenom sina önskningar. Chansey har bott hos en och samma familj nästan livet ut. Hon reds mycket i skogen där vilket hon tyckte var väldigt roligt. Men när familjen tvingades flytta in till staden och bort från landet av olika andledningar kunde de inte ha kvar Chansey så sträckan till ett stall i närheten var flera mil. Jag fick då chansen att få ta över Chansey och se till att de allra sista åren i hennes liv skulle fortsätta bra. Jag tycker personligen hon är unik häst, stor vilja men stort hjärta. Hon kommer passa in finfint här hos mig tror jag.
 
Namn: Antishade
Kallas: Chansey
Kön: Sto
Färg: Fux
Ålder: 22