Light Grey Pointer Ellie Star Stable Life -

» :3

tänkte skriva lite, glömde fota uppdragen idag, men jag kommer nog bara fota en del uppdrag och bara de som är har med huvuduppdragen att göra. Vill inte Spoila för mycket! men nu ska jag spela mitt nya Star shine spel med Alex och Tin.can . BRB :) kan fota lite om det sen!

» Star Coins

tänkte ta upp det här med star coins. jag kommer ha lite åsiktsinlägg och tankar!:) Jo det här med att köpa star coins. Jag tycker det är helt okej! men däremot tycker jag inte man borde köpa typ jättemycket varje dubbelhelg. Istället för att lägga ut några tusen på ett spel är det väl bättre att lägga ut på annat. kanske som jag. jag samlar på sleichhästar. jag lägger hellre ut pengar på det än på ett spel, jag tror ni förstår.. men jaa. Man kan ju köpa nångång ibland. som sist frågade mina föräldrar om jag ville ha det. jag tjatade inte!.. Jag känner bara att det är endå bara ett spel. ett spel vi har lagt pengar på, för både star rider och star coins.. jag tänker ofta när jag säljer hästar på det. Jag menar vi får aldrig star coninsen tillbaks, för att vi ska köpa mer. SS tjänar jättemycket pengar på det! Hata mig inte för att jag skriver de jag skriver, det här är mina åsikter.. !
 

» tidsinställt!

kommer göra ett tidinställt vid 12.00 jag är i stallet då säkert och då får ni ett inlägg endå! :3 smart vah! xD kanske gör ett vid tre eller nått oxå!:D