Light Grey Pointer Ellie Star Stable Life -

» Nya sakerna

Här är de nya sakerna jag köpte igår. Jag kommer dock inte ihåg vad de kostade..
Tränset syns lite dåligt men det är ett Grå/svart Westernträns med vita Stenar på(tror jag det ska föreställa) Har velat haft det som inte är westernträns med ganska länge men inte orkat köpa det haha!

» En tur till Jorviks Citys Galleria

Igår öppnade ju Jorvik Citys Galleria och idag var jag där för andra dagen. Jag tog bussen dit. Det var fint väder idag så det var ju skönt! Inte så mycket moln utan en klar fin himmel med en stark lysande sol. Jag var lite nervös att det skulle vara något med mitt busskort men som tur var funkade det! Ni förstår jag har inte åkt buss förut! ;) När jag kom dit var jag väldigt hungrig så jag åt vid Gyllende Sadeln. Jag tog en Hamburgaretallrik och en rosa jättegod läsk! Det var verkligen gott.
Bordet jag satt vid. Det var ett/en väldigt mysigt Café/Resturang. Mycket fina detaljer!
Sedan åkte jag även lite rulltrappa för att gå in i affären på 2a våningen! Dock hittade jag ingenting där men om jag minns rätt var det 2 saker jag köpte i en affär. Sakerna kommer jag visa imorgon! Det ska bli väldigt spännande eftersom det kommer ännu mer saker då!
 

» Server 3

Nu har jag även ett konto på server 3. 
Jag heter Nova Mightyheart och min häst heter Spacerunner. Det känns väldigt ovanligt att ha det där ansiket då både Ellie och Esther har ett annat haha!