Light Grey Pointer Ellie Star Stable Life -

» Lite uppdatering

Hej hörni! Jag har lite små saker att skriva om, inget viktigt kanske men det är väl bättre än att bloggen står helt stilla och att det är helt tyst här.
För det första, Pokémon GO, jag kan inte komma över det. Det är inte släppt i Sverige än men jag jag fixat med ett nytt Apple-ID och gjort vissa saker så jag har det nerladdat ändå! Min startpokémon är en Pikachu! Man kan faktiskt ha en Pikachu som start även om ni inte tror det!
Jag har en någolunda spellust när det gäller Star Stable men jag tror att Pokémon GO kommer ta upp mycket att min tid nu haha, för det jag har hunnit uppleva hittills är otroiligt roligt och kul så vi får se hur det blir med uppdateringen här. 
 
 
Påtal om annat så är jag borta hela vecka 30 så jag ska försöka göra lite tidsinställda där. Jag är även borta lite under den kommande veckan så uppdateringen framöver blir nog tyvärr inte den bästa! Men det är sommarlov så jag känner att denna bloggen inte ska vara ett hinder för frihet. 
 
 
Det sista jag har att meddela er för denna gång är att min kära vän Alina Bravedawn, en irlvän som jag träffade senast idag, har startat en blogg igen. Hon har tidigare bloggat på en blogg som ni hittar genom att klicka HÄR
Men då hon glömde bort sin inloggning och tappade blogglusten valde hon att sluta. Idag är hon tillbaka md en ny blogg som ni borde kika in på! Den är långt ifrån klar då jag ska hjälpa henne senare med bloggdesignen.
Den nya bloggen kan ni hitta HÄR
 
Nej men det var nog allt jag hade att skriva om idag, tack för att ni läste -
 
På återseende, Ellie 
 

Inlägget är tidsinställt och skrevs 13 Juli.
 


Alina Bravedawn
16 Juli, 2016 - 23:22

Vilken fin outfit! ;)

Svar: Tack så mycket haha!
Ellie Greennight

Alina Bravedawn
17 Juli, 2016 - 23:22

Vet inte varför det blev en bild på en tjej helt plötsligt! Vet inte vet den kom ifrån o.o
Du kan ta bort den kommentaren om du vill!

Svar: Okej, raderat!
Ellie Greennight


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo