Light Grey Pointer Ellie Star Stable Life -

» Mina nuvarande simmar

Eftersom jag har börjat spela Sims igen så tänkte jag att ni skulle få se min familj. Jag glömde fota en sim var för sig och jag har ingen bild på alla samtidigt. Men nej, det blir nog bara något enstaka inlägg om Sims så bloggen kommer inte göras om om du/ni tänkte på det. Observera att detta inlägg är tidsinställt!
 
 
 
Här är de två vuxna i min simfamilj. Familjen ni kommer få läsa lite om nu vars efternamn ör Darkness består utav Zekrom och Palkia,Ash,Misty och Luna. Eftersom det där är den enda bilden jag har på Palkia för tillfället som får jag väl skriva om honom först.
 
När Palkia först träffade Zekrom kände han på en gång att hon var "den rätta". Det var kärlek i första ögonkastet mellan de. Efter ett tag bestämde de sig för att flytta till en gemensam lägenhet. Men ingen av de tyckte om de små lägenheterna som staden kunde erbjuda så det blev ett stort hus på 6 rum och kök. Även 3 WC rum ingick i huset. Där bodde de och det tog inte lång tid innan Palkia blev pappa till en flicka. Hennes namn blev Ash. Palkia jobbar flitigt som egen företagare och han bygger olika uppfinningar m.m. Hans yrke är farligt och han har fått flera stora elstötar men det är inget som rör honom speciellt mycket. Han tycker det är avslappande att bygga ihop prylar av skrot samtidigt som han hör de resterande familjemedlemmarna prata i bakgrunden. Palkia är även väldigt duktig på att laga saker och han vill gärna börja träna men tiden har inte räckt till än. Han är envis och målinriktad. Men han är väldigt snäll och han hoppas verkligen på en ljus framtid med Zekrom och sina barn.
 
De tre barnen. Från vänster; Ash,Misty och Luna.
Det dröjde några år men sedan bestämde Zekrom och Palkia för att skaffa sig ytterligare ett barn. Efter 2 år blev det ett till. Alla tre har "sina egna stilar" Ash lite mörkare medans Misty och Luna har en färgglad klädsel. 
 
Ash är den äldsta av barnen. Hon väldigt dramatisk och ställer krav på allting. Hon är väldigt kreativ och hon gillar att laga mat även fast det ofast blir kolsvart och näst intill oätbart. Ash beter sig väldigt moget för sin ålder men samtidigt kan hon vara med och leka med sina mindre systrar. Men hon gillar att sitta inne på sitt rum och lyssna på musik för ibland blir det för mycket att vara med med de. Ash går på gymnasiset men hon är ändå inte helt säker på att hon har valt rätt linje. 
Misty är lite äldre än Luna även om de ser ut som att de skulle kunna vara tvillingar. Misty gillar söta saker och kläder. Hon älskar att baka! Hon är väldigt snäll och hon tänker lite längre än vad de flesta i hennes ålder kan. Hon brukar ofta oroa sig för miljön och hon gillar att vara ute och leka i solen. Misty är även väldigt duktig i skolan även fast hon inte tycker det är speciellt kul. Hon har haft sitt hår i så många pastellfärger att hon inte ens kan räkna de längre. Det är oftast Ash som hjälper henne att färga hennes hår och det är hon väldigt tacksam för. Hon ser upp till Ash och vill kunna vara som henne.
Luna är den allra yngsta familjemedlemmen. Det tycker hon inte om. Hon vill vara stor och kunna göra saker på sin egen hand. Hon älskar att leka dektektiv och lösa mysterier. Men hon tycker även om att vara med Misty som är hennes syster och bästa vän. De bråkar nästan aldrig och de har jämnt kul ihop. Luna älskar lila och hon vill att allting ska vara i den färgen. Hon tänker mycket men inte på nödvändiga saker. Enda gångerna hon riktigt kan koncentrera sig är när hon leker. I skolan börjar hon lätt tänka på annat vilket gör att hon många gånger hamnar efter. Hon gillar Ash men hon tycker Misty är för på henne och därför pratar hon inte med Ash så ofta. 
Zekrom är mamma till barnen och gift med Palkia. Hon jobbar inom musik och hennes dröm är att bli rockstjärna men drömmen håller hon hemlig. Hon älskar att spela gitarr och hon skulle kunna göra det alla timmar om dygnet! Zekrom älskar sina barn mer än något annat. Även om deras vardag är stressig så tycker hon att det är värt det. Hon är även kreativ och på sin fritid brukar hon skulptera och rita lite när tiden räcker till. Hon gillar även att laga mat och enligt resten av familjemedlemmarna blir hon bara bättre och bättre för varje dag. 
 
 
Hoppas ni gillade inlägget.
 
På återseende, Ellie~ Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo