Light Grey Pointer Ellie Star Stable Life -

» Mina åsikter med Star Coins

För det första kommer nog ett inlägg med uppdragen imorgon! 
 
 
Men till ämnet.

Jag hade tänkt skriva lite om Star Coins och vad jag tycker om veckopengen vi får varje lördag.
Star Coins är ju då en av Star Stables två olika valutor, det finns Jorvik Shillings och Star Coins som oftast förkortas Js och Sc. Jorvik Shillings får man genom lopp,uppdrag osv. Star Coins måste köpas men även de som har betalat Star Rider får 100 Star Coins varje lördag. Många tycker att 100 Star Coins är lite. Men om vi vänder om tanken. Om vi säger att ett annat spel har en sådan här lite mer speciell valuta som Star Coins. Den valutan heter Nice Coins. (skrev bara något) Skillnaden är att det spelar ingen roll om du är någon form av VIP på det spelet där det finns Nice Coins, du får inga gratis endå. Det finns inga som helst gratiskoder eller veckopeng. Du måste alltså köpa de för riktiga pengar. Men Star Stable delar ut 100 Star Coins varje lördag. Även om det är jobbigt när du måste spara själv till tillexempel en Frieser så får vi ibland tänka positivt också. Tänk om vi inte skulle få Star Coins alls. Även fast det är lite ibland måste vi även tänka på det bra, att vi får Star Coins över huvudtaget. Det är så lätt att bara be om mer och tjata och klaga och aldrig bli nöjd eller ens lägga en tanke på det vi faktiskt får, bara det vi inte får. 

 
Det var min åsikt och jag står för den!
 
Gammal bild på mig och Nidoran som just nu står och skräpar på hästön.


Sam
22 November, 2014 - 17:02

Du har helt rätt! Man ska ju vara glad för det man får och inte vilja ha mer hela tiden. Det hade kanske varit nice med 150-200sc i veckan men som du säger, det hade kunnat vara mycket värre.

Svar: Ja ellerhur! :)
Ellie Greennight

Alina Bravedawn
24 November, 2014 - 17:02 / BLOGG: http://alistarstable.blogg.se

Kom ihåg när du hade köpt den där hästen och vi satt och skrattade åt hur den gick. Du har helt rätt men mer sc det behöver jag.Haha!

Svar: Vilken häst? ;o, haha jo det skulle behövas! ;)
Ellie Greennight


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo