Light Grey Pointer Ellie Star Stable Life -

» Sälar och Husdjur

Isberg!
Kapten Brus har under sina äventyr på de stora haven noterat att det saknas en stor bit is ur ett isflak, och att den stora isbiten nu är på väg rakt mot Jorvik! Enligt Brus beräkningar kommer den stora biten is kollidera med kustlinjen i närheten av De glömda hedarna denna vecka! Vi tror att Brus kan ha svalt alldeles för mycket saltvatten på senaste för att kunna se klart, då han även verkar tro att det befinner sig folk på isen! Kaptenen är också säker på att isflaket kommer flyta iväg igen lika fort som det kom, så du har bara en vecka på dig att ta reda på vad det faktiskt är som händer...!
 

och
 
 
Sött på isen...
Vi är inte helt säkra men vi har sett i vår kikare att det verkar finnas några små sötnosar där ute på isflaket...Kanske kan du höra ljudet av några flapprande fenor? Under en kort stund har du chansen att lista ut ifall det är dags för ett bedårande tillägg till din Star Stable-familj, så skynda ner till isen och ta reda på vad som försiggår innan det är för sent!
 
 
stod i nyheterna igår. Självklart red jag dit och kollade upp det.
 På isflaket fanns nämligen en massa söta små sälar man kunde köpa av en Säladopterare. Jag köpte 4 stycken för 200 Star Coins samanlagt. (Nu har jag bara 403 sc :c) 
 
De fyra söta sälarna, en fläckig,en vit,en grå och en svart! Jag märkte även att husdjuren rör på sig nu! Det gjorde de inte förut har jag för mig. xD
 
Här är mina andra husdjur! En ljusbrun kanin,en svart-fläckig kanin och en Golden Retriver hundvalp(?) 
Jag har inte andvänt de på minst 1,5 år eller något haha. Förväntade mig mer av funktionen när den kom men nu så ska jag försöka andvända de igen. Jag ska även försöka komma på namn till de, vi får se vad det blir! ;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo